WHATSAPP +31 (653) 389653 intre 9.30 si 16.30  |  Intrebari frecvente  |  Contacteaza-ne

Acces cont  |  Inregistrare  |  Istoric comenzi

  
  
  
  

Certificat de Garantie

Bijuteriile pe care le realizez din argint 925 NU sunt tratate cu RHODIUM, drept pentru care in timp va apare fenomenul natural de oxidare (innegrire) a acestora. Bijuteria se poate curata cu solutii speciale pentru curatarea argintului (metoda costisitoare) sau cu pasta de dinti, sau bicarbonat. Pentru a pastra bijuteriile din argint 925 cat mai stralucitoare, va recomand sa le pastrati in pungute de plastic, ferite de umezeala.

Pietrele naturale pot prezenta  mici diferente si imperfectiuni de culoare sau crapaturi, acesta nu este un defect, ci aspectul lor natural.

Bijuteriile din aur tip GOLD FILLED, cat si celelalte bijuterii, trebuie ferite de substante chimice (inclusiv parfumuri, spray-uri, acetona, detergenti). Va recomand sa NU purtati bijuteriile cand desfasurati activitati sportive, si sa se feriti pe cat posibil de lovituri, sa le tratati cu delicatete.

Reparatiile de service pentru cazurile de deteriorare a bijuteriei din cauza nerespectarii precautiilor , accidentelor, a neatentiei, a neglijentei, a utilizarii necorespunzătoare a acesteia sau a altor factori care nu au legătură cu defectele de material sau de manopera vor fi facturate cumparatorului.

Conform legii 449/2003, art.11 alin.2, cumparatorul nu poate cere înlocuirea bijuteriei din motivul caderii pietrelor.

Orice reparatie la produsele aflate în termenul de garantie se va efectua in mod gratuit sau se va inlocui in conditiile OG nr.21/1992 revizuita, daca se confirma faptul ca un defect de material sau de manopera a reprezentat cauza unei asemenea deteriorari, mai degrabă decat utilizarea necorespunzatoare a bijuteriei de catre cumparator.

Garantia bijuteriilor cumparate de la CercurileDragostei.ro este valabila pentru o perioada de 1 (un) an de la data achizitiei. Conform O.G. 21/1992, garantia constă in remedierea gratuita a deficientelor aparute la produse in cadrul termenului de garantie si care nu sunt imputabile consumatorului.

Certificatul de garantie si de calitate va fi in colet obligatoriu alaturi de bijuteriile comandate.

  
  

  

Filtreaza dupa brand

    

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?