WHATSAPP +31 (653) 389653 intre 9.30 si 16.30  |  Intrebari frecvente  |  Contacteaza-ne

Acces cont  |  Inregistrare  |  Istoric comenzi

  
  
  
  

Transport si retururi

TIMP DE MANUFACTURARE SI CONDITII DE TRANSPORT:

Toate bijuteriile de pe acest site sunt confectionate manual in studioul meu din Olanda in termen de aprox 7 - 10 zile, iar livrarea se face din Germania, prin POSTA GERMANA, cu numar de urmarire online (track and trace) si confirmare de primire.

Fiecare bijuterie este ambalata cu grija, pentru a nu fi deteriorata, gata pentru a fi oferita cadou si ajunge la Dvs intr-un plic cu bule.

In cazul in care nu pot respecta termenul de 7 - 10 zile pentru manufacturarea produsului pe care l-ati comandat, fie ca va notific despre aceasta de la inceput, sau pe parcurs si orice intarziere trebuie aprobata de Dvs.

In cazul in care dorit ca bijuteriea sa ajunga la Dvs mai repede, in regim de urgenta, va rog sa ma contactati ca sa discutam posibilitatile si tarife postale suplimentare vor intra in efect.

RETURURI SI SCHIMBURI:

Raporturile comerciale dintre cumparator si CercurileDragostei.ro sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului.

In aceasta situatie, cumparatorul va primi contravaloarea marfii inapoi, mai putin costurile initiale de transport, in clipa in care produsul a fost primit nefolosit si in ambalajul original la sediul din Bucuresti.

Nu se accepta retur prin ramburs.

In cazul in care ati comandat masura gresita, sau doriti alta bijuterie din magazinul meu, schimburile sunt acceptate si se discuta de la caz la caz.

  
  

  

Filtreaza dupa brand

    

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?